top of page

Ú hoeft geen geschikt transport te zoeken, ETL doet dat wel ...

European Transport & Logistics beschikt over een uitgebreide vloot bestelwagens, vrachtwagens, koelwagens en trekker-oplegger combinaties. Niettemin kunnen wij zelfs met deze uitgebreide vloot niet elk type transport realiseren, zoals containertransporten, bulktransporten of bepaalde groupagetransporten. Toch hoeven onze klanten voor deze transportopdrachten niet op zoek naar een andere transporteur. Wij zijn immers specialisten in transport en kunnen voor deze transporten optreden als tussenpersoon.

Wij zoeken op de brede transportmarkt de beste oplossing voor het vervoer van uw goederen en organiseren het transport. Deze werkwijze heeft voor u twee belangrijke voordelen. Enerzijds hoeft u niet veel kostbare tijd te besteden aan het zoeken naar het juiste transport en de organisatie daarvan. Anderzijds profiteert u van onze marktkennis om een competitief transporttarief te bekomen, dat u wellicht zelf niet had kunnen negotieren.

edit 1.1.00_00_24_21.Still003-2.jpg

Onze ervaring is bovendien uw beste garantie voor de kwaliteit van het uit te voeren transport. Reeds meerdere jaren werkt European Transport & Logistics samen met een aantal betrouwbare onderaannemers, die tot de absolute top in hun specialiteit behoren. Uiteraard gebeuren ook de transporten waarvoor wij als tussenpersoon optreden, onder de CMR-voorwaarden.

bottom of page