top of page

Ú hoeft niets koel te houden, ETL doet dat wel ...

Sommige goederen vereisen een specifieke behandeling, ook tijdens hun transport. Vaak betekent dit dat deze goederen vervoerd moeten worden in een omgeving, waarvan de temperatuur voortdurend gecontroleerd wordt. 

European Transport & Logistics heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op het vlak van koeltransporten en beschikt over moderne, gekoelde vrachtwagens. Onze chauffeurs zorgen ervoor, dat de temperatuur in de laadruimte steeds overeenkomt met de temperatuur die de klant bij de bestelling heeft opgegeven. Uiteraard hebben wij in onze gekoelde wagens extra veel aandacht voor hygiëne. Onze know-how is de beste garantie voor het perfecte koeltransport van de goederen die u aan ons toevertrouwt.
Al onze koelwagens zijn uitgerust met een GPS-systeem, zodat er onderweg geen kostbare tijd verloren gaat met het zoeken naar de juiste route. Onze chauffeurs beschikken daarnaast over een Gsm, opdat ze op elk moment bereikbaar zijn om klanten to informeren over de status van het transport. Bovendien zijn de koelwagens uitgerust met een Track&Trace systeem.

Truck11bis.jpg

Aan de hand van dit systeem weten onze dispatchers in real time waar de wagens zich bevinden en kunnen zij klanten zeer snel informeren over waar hun goederen zich op een bepaald moment bevinden. In een aantal gevallen is het zelfs mogelijk, dat klanten via dit Track & Trace systeem de wagens zelf traceren en het transport zodoende kunnen opvolgen. European Transport & Logistics is overigens 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Al onze transporten worden uitgevoerd onder CMR voorwaarden door goed opgeleide chauffeurs.

bottom of page