top of page

Zo is het gegaan ...

Op 22 december 1992 werd de firma B & B Belgium bvba opgericht door Dhr. Baptist Tony. Het bedrijf huurde een pand in Opglabbeek en ging aan de slag als douane-expediteur en vervoercommissionair. Toen was er geen enkel grensoverschrijdend transport mogelijk zonder het vervullen van de nodige douaneformaliteiten.
 

Meer en meer klanten contacteerden B & B Belgium voor het vervoeren van kleinere hoeveelheden goederen die per express dienden getransporteerd te worden. Al gauw speelde de firma in op de markt en kocht zo een eerste vrachtwagen in 1994. De statuten van de firma werden uitgebreid met nationaal- en internationaal vervoer.    B & B Belgium Express bvba was geboren
 

Het wagenpark breidde al vlot uit en de firma kreeg te kampen met plaatsgebrek.      B & B Belgium Express investeerde in een industriegebouw op het industrieterrein  Genk-Noord. Nabij de autosnelweg E314 was dit de perfecte locatie in het logistiek centrum van Genk.
 

De werken werden gestart en op korte tiid bood het terrein plaats aan alle vrachtwagens en kon de firma beschikken over een modern magazijn. De activiteiten van de firma werden opgedeeld in enerzijds warehousing en douane-expediteur en anderzijds transport. Het transportgebeuren werd overgenomen door de firma E.T.L. bvba.

truck4.jpg
bottom of page