top of page

Ú hoeft geen opslagruimte te voorzien, ETL doet dat wel ...

Steeds meer bedrijven beschikken niet meer over voldoende opslagruimte om hun goederen voor een korte of lange periode te stockeren.

Andere bedrijven kiezen ervoor het beheer van hun voorraden extern te laten gebeuren.Voor deze bedrijven kan European Transport & Logistics uitstekend van dienst zijn. Wij beschikken op ons bedrijfsterrein in de Woudstraat te Genk immers over een ruim en geconditioneerd magazijn. De temperatuur is er steeds constant en de luchtvochtigheid wordt permanent op hetzelfde niveau gehouden. De temperatuur en vochtigheidsgraad wordt dagelijks geregistreerd en wordt regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie. Bovendien wordt ook de eventuele aanwezigheid van ongedierte scherp in de gaten gehouden. Tijdens hun verblijf in ons magazijn mogen de goederen die u ons toevertrouwt immers niet het minste risico lopen!

magazijn2.jpg
heftruck2.jpg

Klanten kunnen ervoor kiezen hun goederen gedurende een bepaalde periode bij ons op te slaan. Wij zorgen dan voor de onberispelijke opslag en een vlot beheer van de gestockeerde goederen. U kan uiteraard eveneens van ons magazijn gebruik maken voor de overslag van goederen in afwachting van het verdere transport.


Ons magazijn wordt voortdurend bewaakt, zodat de goederen die wij voor onze klanten in bewaring hebben steeds veilig zijn.

bottom of page