top of page

Ú hoeft zich niet te haasten, ETL doet dat wel ...

European Transport & Logistics is specialist in expressvervoer.

Wij transporteren niet alleen volle vrachten, maar vervoeren ook goederen in groepage. Ons bedrijf heeft bovendien een grote ervaring opgebouwd in just-in-time leveringen in diverse economische sectoren.
 

Wij beschikken over een modern en gevarieerd wagenpark van een 25-tal bestelwagens, vrachtwagens en trekker-oplegger combinaties. Hun laadvermogen loopt uiteen van 500 kg voor de bestelwagens tot 25 ton voor de opleggers. De nuttige laadlengte varieert van 1,60 m tot 13,60 m.

Dit polyvalente wagenpark laat ons toe onze klanten voor elk transport de gepaste oplossing aan te bieden. Al onze bestel- en vrachtwagens zijn uitgerust met een GPS-systeem, zodat er onderweg geen kostbare tijd verloren gaat met het zoeken naar de juiste route.

Onze chauffeurs beschikken daarnaast over een Gsm, opdat ze op elk moment bereikbaar zijn om klanten te informeren over de voortgang van het transport.

truck9bis.jpg
Tracksysteem.jpg

Bovendien is een groot deel van onze vloot uitgerust met een Track & Trace systeem. Aan de hand van dit systeem weten onze dispatchers in real time waar de wagens zijn en kunnen zij klanten zeer snel informeren over waar hun goederen zich op een bepaald moment bevinden. In een aantal gevallen is het zelfs mogelijk, dat klanten via dit Track &  Trace systeem de wagens zelf traceren en het transport zodoende kunnen opvolgen. European Transport & Logistics is overigens 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Al onze transporten worden uitgevoerd onder CMR-voorwaarden door goed opgeleide chauffeurs. Velen van hen beschikken over een ADR-getuigschrift om gevaarlijke producten te transporteren. Uiteraard respecteren zij steeds de Europese rij- en rusttijden.

European Transport & Logistics voert transporten uit naar en vanuit heel West-Europa en Scandinavia, maar wij rijden eveneens naar de nieuwe Oost-Europese lidstaten van de Europese Gemeenschap. Deze landen zijn Polen, Tsjechie, Slowakije, Hongarije en Slovenia.

bottom of page